_

قیمت گذاری انواع محصولات سردخانه ای

قیمت‌گذاری انواع محصولات سردخانه‌ای بر اساس دو روش زیر انجام می‌گیرد:

  1. تعرفه نگهداری کالا: این تعرفه توسط وزارت بازرگانی تعیین می‌شود و به‌صورت سالانه برای برخی از محصولات ارائه می‌گردد.
  2. کالاهای خارج از لیست: برای کالاهایی که در لیست وزارت بازرگانی قرار ندارند و ظرفیت و شرایط آن‌ها مطابق با این لیست نیست، قیمت‌گذاری بر اساس عرف موجود در هر استان انجام می‌گیرد.

ما بیشتر بر روی استان تهران تمرکز داریم و قیمت نگهداری میوه در سردخانه، قیمت اجاره برای لبنیات و سایر خدمات سردخانه‌ای از جمله سورتینگ میوه و بسته‌بندی آن را به شما اعلام خواهیم کرد.

هدف ما همکاری نزدیک با شما و پیشبرد پروژه‌ها به بهترین نحو ممکن است.

تعرفه نگهداری کالا در سردخانه 

_

در ادامه تعرفه نگهداری کالا در سردخانه در سال های اخیر را مشاهده میکنید

1403

تعرفه نگهداری کالا در سردخانه 

سال 1403

1402

تعرفه نگهداری کالا در سردخانه 

سال 1402

1401

تعرفه نگهداری کالا در سردخانه 

سال 1401

1400

تعرفه نگهداری کالا در سردخانه 

سال 1401

1399

تعرفه نگهداری کالا در سردخانه 

سال 1401

1398

تعرفه نگهداری کالا در سردخانه 

سال 1401

آیا نیاز به اجاره سردخانه دارید؟

جهت کسب اطلاعات بیشتر درجهت اجاره سردخانه، با ما در ارتباط باشید

_

تعرفه نگهداری کالا درسردخانه چیست ؟

این مبحث مهمترین واساسی ترین مورد در سرمایه گذاری ساخت سردخانه میباشد بنحوی که با دانستن این فرایند خط‌مشی اقتصادی خود چه قبل و چه بعد از ساخت را میتوانید تعیین نمایید
اساس کار سردخانه ها بر امانت داری استواربوده وسردخانه ها مانند بانک ها که حافظ پول مشتریان خود میباشند حافظ مال مشتریان خود میباشند ومانند بیمارستان ها حافظ جان بیماران خود میباشند حفظ سلامت و عمر بیشتر محصولات سپرده شده به انها را عهده دار  بوده  و مانند یک پادگان که عهده دار حفاظت از حریم خود میباشند موظوف به پاسداری و حراست از کالا های سپرده شده به انها میباشند و  بابت ارایه این خدمات حق الحفاظ دریافت میکنند که با عناوین مختلف منجمله اجاره سردخانه ، کرایه سردخانه و... نامیده میشود ،اساسی ترین خدمت در سردخانه تولید و حفظ برودت متناسب به هر کالا بوده و غالبا به دو دسته زیرصفری ها و بالای صفری ها تقسیم میگردد پس از ان خدمات انبارداری که شامل چیدمان و کنترل موجودی کالا میباشد که به روش های دستی و مکانیزه صورت میگیرد و حفظ کیفیت و سلامت بهداشتی ،فیزیکی و شیمیایی کالا با معیار عدم فساد براساس عمر انباری و سایر تعاریف استنادارد مربوطه ودرنهایت جلوگیری از سرقت و حیف و میل کالای سپرده شده به سردخانه ،واضحا تمام این خدمات و سرویس ها هزینه بر بوده و هر سردخانه ای براساس الگوی اقلیمی و مدیریتی خود عهده دار این مهم بود و قصور در هر یک از موارد بالا ان سردخانه را شامل پرداخت خسارت مینماید ، حال با تمام این تعاریف حق الحفاظ سردخانه میبایستی چقدر باشد وبراساس چه معیاری این نرخ بایداعمال گردد
ابتدا به تعریف سرفصل های پرداخته و با آشنایی شما با این موضوعات درک و تصمیم گیری شما در این خصوص را کامل مینماییم